HET HELE JAAR DOOR VUURWERK!🎉

500gram

Wild on Wildlife eekhoornvoer is een uitgebalanceerde voedermix voor wilde eekhoorns als aanvulling op hun eigen voedsel.

200gram

ongezouten eekhoornvoer

ingrediënten: mais, sorgo zaad, millet, hazelnoten, dennenappels met zaden, gestreepte zonnebloempitten, wortelvlokken, talg, pinda's, 

De Beeztees Knaagtoffee van mais is een lekker tussendoortje voor jouw knaagdier. Deze eetbare knaagtoffee is gemaakt van maisbladeren en ziet er ook nog eens heel grappig uit.

Afmeting: 18 cm

Op zoek naar een lekkere en gezonde snack voor jouw knaagdier. Dan is de Beeztees Traktatie Salad Bloemen iets voor jou. De Traktatie Salad is een bakje vol met een overheerlijke gedroogde salade voor jouw knaagdier met alfalfa en verschillende bloemen. De mix van gedroogde bloemen en kruiden zijn een gezonde toevoeging op de dagelijkse voeding van jouw knaagdier.

Afmeting: 15x15x5 cm

De Beeztees Knaagstam is een heerlijke natuurlijke houten stam, welke is uitgehold en gevuld met peterselie en gierst. De knaagstammen zijn een gezonde toevoeging op de dagelijkse voeding en kunnen als snack aan het knaagdier worden gegeven. Jouw knaagdier zal urenlang kunnen knagen op de stam, waardoor hij zich niet zo snel zal vervelen.

Afmeting: 8×8 cm

Knaagdieren zijn echte snoepkonten! Ze zijn dol op knagen en zullen zeker smullen van Beeztees Knaagdierbroodje Crostino. Deze knaagdierbroodjes zijn een gezonde snack voor jouw knaagdier. Leg een knaagdierbroodje in de kooi of het hok van jouw knaagdier voor heel veel knabbelplezier.

– Gezonde knaagdierensnack

Inhoud: drie stuks

Jouw kleine knagende vriend zal zich met deze Beeztees Hooitunnel niet zo snel vervelen. In de hooitunnel kan hij of zij zich verstoppen of lekker doorheen kruipen. Bovendien is de tunnel eetbaar, dus kunnen ze deze hooitunnel ook opeten. Doordat er wortel is toegevoegd zal jouw knaagdier er zeker van smullen. De Beeztees Hooitunnel is een absolute musthave voor iedere kooi.

Afmeting: 20x14x14 cm

Verwen jouw knaagdier met een heerlijke Beeztees Hooirol met Groenten. Lekker als tussendoortje en als afwisseling op het gewone hooi. Het hooi zit compact verwikkeld, zodat je het erg gemakkelijk in de kooi kunt leggen.

Afmeting: 17x5x5 cm

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw konijn jouw bord leeg gaat eten. Daarom is er nu speciaal de Beeztees Snapshot Konijnenvoerbak, zodat het heel duidelijk is waar jouw konijn mag eten. Op deze keramieke voerbak staat heel toepasselijk een konijn afgebeeld met aan de binnenkant de tekst rabbit. Na het eten is de voerbak ook weer gemakkelijk schoon te krijgen.

Afmeting: 11,5×4 cm

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw hamster jouw bord leeg gaat eten. Daarom is er nu speciaal de Beeztees Snapshot Hamstervoerbak, zodat het heel duidelijk is waar jouw hamster mag eten. Op deze keramieke voerbak staat heel toepasselijk een hamster afgebeeld met aan de binnenkant de tekst hamster. Na het eten is de voerbak ook weer gemakkelijk schoon te krijgen.

Afmeting: 7,5×4 cm

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jouw cavia jouw bord leeg gaat eten. Daarom is er nu speciaal de Beeztees Snapshot Caviavoerbak, zodat het heel duidelijk is waar jouw cavia mag eten. Op deze keramieke voerbak staat heel toepasselijk een cavia afgebeeld met aan de binnenkant de tekst cavia. Na het eten is de voerbak ook weer gemakkelijk schoon te krijgen.

Afmeting: 10×4 cm